Kuřecí bábovka a rýží

65 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
679 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
44 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
1 g
Cukr
968 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře očistíme, naporcujeme, osolíme a na rozpáleném másle orestujeme s nasekanými feferonkami, cibulí a worcesterskou omáčkou. Mírně podlijeme a dusíme doměkka. Poté maso vykostíme a umeleme.
  • 2
    Na zbylé šťávě udusíme osolenou rýži. Když je téměř hotová, vsypeme jí polovinu do vymaštěné bábovkové formy. Vložíme maso a na něj dáme zbytek rýže. Zlehka upěchujeme a v mírně vyhřáté troubě chvíli zapečeme.
  • 3
    Hotovou bábovku vyklopíme na vyhřátý podnos, poprášíme muškátovým oříškem a doplníme zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.