Kuřecí bagety

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
31 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso podle chuti osolíme, opepříme, nakrájíme na menší kousky, petrželku posekáme nadrobno, ementál nastrouháme najemno, salátovou okurku a rajčata nakrájíme na plátky, salát natrháme na větší kusy.
  • 2
    V misce smícháme smetanu, majonézu, strouhaný sýr, petrželku a rajčatový protlak. Bagetky rozřízneme podélně napůl, namažeme sýrovou směsí, poklademe kousky salátu, plátky rajčat, okurky, přiložíme kousky masa, přiklopíme vrchní polovinou bagetky, trochu přimáčkneme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.