Kuřecí čtvrtky na jalovci s houbovou omáčkou
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4kusyKuřecí čtvrtky
- 500mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 300gramůLišky čerstvé
- 1lžičkaJalovec
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1112 kcal
Bílkoviny
83 g
Tuky
83 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté kuřecí čtvrtky okořeníme nadrceným jalovcem a osolíme.
- 2Maso osmahneme na pekáči na másle, vložíme do středně vyhřáté trouby a dopékáme ještě 20 minut.
- 3Ve výpeku osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli s očištěnými nakrájenými houbami. Přilijeme smetanu, podle chuti osolíme a opepříme a krátce povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.