Kuřecí čtvrtky na jalovci s houbovou omáčkou

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1112 kcal
Bílkoviny
83 g
Tuky
83 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté kuřecí čtvrtky okořeníme nadrceným jalovcem a osolíme.
  • 2
    Maso osmahneme na pekáči na másle, vložíme do středně vyhřáté trouby a dopékáme ještě 20 minut.
  • 3
    Ve výpeku osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli s očištěnými nakrájenými houbami. Přilijeme smetanu, podle chuti osolíme a opepříme a krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.