Kuřecí gado

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
29 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí řízky omyjeme, nakrájíme na plátky, dáme do mísy a přelijeme marinádou z olivového oleje, limetkové šťávy, medu a utřeného česneku tak, aby maso bylo ponořeno. V osolené vodě uvaříme rýži (cca 15 minut), necháme ji okapat, přimícháme sterilované nakrájené fazolové lusky a polovinou opražených arašídů.
  • 2
    Rozpálíme gril, vložíme plech s nakrájenými řízky a grilujeme z každé strany 2 minuty, přitom je průběžně potíráme marinádou.
  • 3
    Na nahřáté talíře nasypeme kopečky rýže, položíme 2 kousky kuřecích plátků, přelijeme zbylou marinádou a posypeme zbylými opraženými arašídy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.