Kuřecí hranolky s vinnou směsí

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
19 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Přidáme oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli, zpěníme ji a vsypeme na plátky nakrájené žampiony. Za stálého míchání je osmažíme.
  • 2
    Potom vmícháme omyté, na hranolky nakrájené kuřecí maso, opečeme je a zaprášíme hladkou moukou. Zalijeme vínem, osolíme, opepříme a rozmícháme. Přidáme bobkový list, citronovou šťávu a vše krátce podusíme.
  • 3
    Nakonec do směsi vmícháme máslo a brusinkový kompot, prohřejeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.