Kuřecí játra na bazalce

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
345 mg
Cukr
15 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme játra, orestujeme. Přisypeme bazalku, podlijeme troškou vody a játra zvolna dusíme přibližně 5 minut. Nakonec podle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    Zároveň na vedlejším hořáku do kastrůlku nasypeme mraženou zeleninu, podlijeme troškou vody, ochutíme Podravkou, zakápneme sojovou omáčkou a dusíme doměkka.
  • 3
    Játra na bazalce rozdělíme na talíře a doplníme dušenou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.