Kuřecí játra na bazalce
30 min.
Ingredience
- 10gramůMáslo čerstvé
- 250gramůZeleninová směs francouzská - mražená
- 30mililitrůOmáčka sójová
- 3gramyPodravka
- 10gramůBazalka
- 5gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 200gramůJátra kuřecí
- 2decilitryVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
345 mg
Cukr
15 mg
Postup přípravy
- 1V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme játra, orestujeme. Přisypeme bazalku, podlijeme troškou vody a játra zvolna dusíme přibližně 5 minut. Nakonec podle chuti osolíme a opepříme.
- 2Zároveň na vedlejším hořáku do kastrůlku nasypeme mraženou zeleninu, podlijeme troškou vody, ochutíme Podravkou, zakápneme sojovou omáčkou a dusíme doměkka.
- 3Játra na bazalce rozdělíme na talíře a doplníme dušenou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.