Kuřecí játra na hrášku

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
11 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
59 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké nudličky a zpěníme na oleji. Přidáme očištěná kuřecí játra, za stálého míchání je opečeme. Podlijeme je trochou vody, přidáme kečup, papriku a dusíme téměř do měkka.
  • 2
    Nakonec přidáme mražený hrášek a ještě několik minut podusíme. Pokrm osolíme, opepříme a necháme přejít varem.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.