Kuřecí játra na tymiánu s mandlemi
30 min.
Ingredience
- 500gramůJátra kuřecí
- 1špetkaTymián sušený
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 40gramůMandle
- 2lžíceOlej stolní
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
389 mg
Postup přípravy
- 1Mandle vložíme do vařící vody, krátce povaříme, scedíme, propláchneme studenou vodou a oloupeme.
- 2Očištěná kuřecí játra nakrájíme na stejné kousky a za stálého míchání je opékáme na oleji asi 7 minut. Přidáme kečup, mandle, tymián, worcester a vše prohřejeme.
- 3Nakonec pokrm osolíme a ihned podáváme.
- 4Vhodnou přílohou je rýže.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.