Kuřecí játra na tymiánu s mandlemi

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
389 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mandle vložíme do vařící vody, krátce povaříme, scedíme, propláchneme studenou vodou a oloupeme.
  • 2
    Očištěná kuřecí játra nakrájíme na stejné kousky a za stálého míchání je opékáme na oleji asi 7 minut. Přidáme kečup, mandle, tymián, worcester a vše prohřejeme.
  • 3
    Nakonec pokrm osolíme a ihned podáváme.
  • 4
    Vhodnou přílohou je rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.