Kuřecí játra po indicku

40 min.
Indie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
463 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
37 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na másle dozlatova. Přidáme česnek utřený se zázvorem a pražíme ještě asi 2 minuty.
  • 2
    Vložíme omytá játra, kmín, papriku a pražíme za stálého míchání ještě několik minut.
  • 3
    Potom vše podlijeme a pod pokličkou dusíme doměkka. Nakonec pokrm osolíme.
  • 4
    Podáváme s rýží nebo s pečenými plackami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.