Kuřecí játra s francouzskou zeleninou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
218 mg
Cukr
16 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi na rozehřátém másle podusíme mraženou francouzskou zeleninovou směs podle návodu. Pak ji ochutíme solí a bílým pepřem.
  • 2
    Očištěná a omytá kuřecí játra osušíme. Lahůdkovou cibulku pokrájíme na kroužky.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej, na něm zpěníme cibulku, přimícháme játra a orestujeme je. Když jsou hotová, ochutíme je solí, chilli, citrónovým pepřem, přidáme sušenou bazalku a krátce je pod poklicí podusíme (1-2 minuty).
  • 4
    Pak k játrům přidáme dušenou zeleninovou směs, promícháme a hned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.