Kuřecí játra s francouzskou zeleninou
35 min.
Ingredience
- Dušená zelenina
- 250gramůZeleninová směs francouzská - mražená
- 2špetkyPepř bílý
- 0,25lžičkaSůl
- 0,5lžíceMáslo nízkokalorické
- Restovaná játra
- 1lžíceOlej sezamový
- 250gramůJátra kuřecí
- 2kusyCibulka lahůdková
- 0,25špetkaSůl
- 2špetkyChilli koření mleté
- 2špetkyPepř bílý
- 1lžičkaBazalka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
218 mg
Cukr
16 mg
Postup přípravy
- 1V pánvi na rozehřátém másle podusíme mraženou francouzskou zeleninovou směs podle návodu. Pak ji ochutíme solí a bílým pepřem.
- 2Očištěná a omytá kuřecí játra osušíme. Lahůdkovou cibulku pokrájíme na kroužky.
- 3V pánvi rozehřejeme olej, na něm zpěníme cibulku, přimícháme játra a orestujeme je. Když jsou hotová, ochutíme je solí, chilli, citrónovým pepřem, přidáme sušenou bazalku a krátce je pod poklicí podusíme (1-2 minuty).
- 4Pak k játrům přidáme dušenou zeleninovou směs, promícháme a hned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.