Kuřecí játra s rajčaty

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
15 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
980 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata oloupeme a nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Kuřecí játra omyjeme studenou vodou, nakrájíme a obalíme je v mouce.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej, játra v něm prudce opečeme, vyjmeme je, vložíme do mísy a dáme do tepla - například do mírně vyhřáté trouby.
  • 4
    Do pánve nasypeme nakrájená rajčata, opepříme je, osolíme, podlijeme pivem a za stálého míchání krátce povaříme.
  • 5
    Játra rozdělíme na servírovací talíče, polijeme šťávou s rajčaty a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.