Kuřecí játra se zelím

35 min.
Čína

Ingredience

    • 225gramůJátra kuřecí
    • 50gramůMandle
    • 1stroužekČesnek
    • 50gramůHrášek
    • 100gramůZelí čínské
    • 2lžíceMouka mandlová
    • 2lžíceOmáčka sójová
    • 150mililitrůVývar drůbeží
    • 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
13 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí játra očistíme od prorostlých částí a nakrájíme na stejně velké kusy. Ve wok pánvi rozpálíme olej, přesypeme do ní játra a přidáme nadrcený česnek. Přisypeme mandle a 2 minuty necháme opékat na prudkém ohni. Přidáme hrášek a na proužky nasekané čínské zelí. Celou směs poté vyndáme na talíř.
  • 2
    Do wok pánve nalijeme vývar, přisypeme mouku a přidáme sójovou omáčku. Obsah pánve přivedeme varu a přidáme játrovo-zeleninovou směs.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.