Kuřecí jatýrka na jehle
30 min.
Ingredience
- 600gramůJátra kuřecí
- 150gramůAnglická slanina
- 1lžíceOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
26 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
20 mg
Vápník
14 mg
Postup přípravy
- 1Omytá játra opepříme, jen nepatrně osolíme a nakrájíme na kousky.
- 2Slaninu nakrájíme na takové plátky, abychom do nich zabalili kousky jater. Na jehlu napichujeme zabalená játra, potřeme olejem a po obou stranách pečeme na roštu. Při pečení jehly potíráme olejem.
- 3Po upečení ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.