Kuřecí jatýrka na thajský způsob

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
8 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
135 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpálený olej dáme nakrájená jatýrka a asi čtyři munuty je restujeme na mírném ohni.Přidáme nakrájenou šalotku a nakrájený česnek.Asi dvě minuty restujeme.
  • 2
    Přidáme rybí omáčku,praženou mletou rýži,cukr,voňatku nadrobno nakrájenou,limetkovou šťávu a nakrájený koriandr.Promícháme a pánev odstavíme.
  • 3
    Na talíři pokrm ozdobíme mátovými lístky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.