Kuřecí kapsa se sýrem
45 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 100gramůSýr Eidam cihla 30%
- 8plátkůAnglická slanina
- 1špetkaPepř černý mletý
- 600gramůKuřecí prsa
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
34 g
Vláknina
20 mg
Vápník
196 mg
Postup přípravy
- 1Z jedné strany nařízneme a rozklepeme kuřecí řízek. Na plátek vložíme dva kousky anglické slaniny a proužky tvrdého sýra. Posypeme svrchu drceným pepřem a osolíme.
- 2Naplněný plátek přehneme na polovinu a okraje spojíme párátky. Kapsu poprášíme jemně hladkou moukou.
- 3Na pánvi smažíme dozlatova.
- 4Před podáváním odstraníme párátka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.