Kuřecí kapsa se sýrem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
34 g
Vláknina
20 mg
Vápník
196 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z jedné strany nařízneme a rozklepeme kuřecí řízek. Na plátek vložíme dva kousky anglické slaniny a proužky tvrdého sýra. Posypeme svrchu drceným pepřem a osolíme.
  • 2
    Naplněný plátek přehneme na polovinu a okraje spojíme párátky. Kapsu poprášíme jemně hladkou moukou.
  • 3
    Na pánvi smažíme dozlatova.
  • 4
    Před podáváním odstraníme párátka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.