Kuřecí kapsy s pivním sýrem
50 min.
Ingredience
- 400gramůKuřecí prsa
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůMouka pšeničná hladká
- 1decilitrVoda pitná
- 4lžíceOlej rostlinný
- 200gramůSýr Krkonošský pivní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
22 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
20 mg
Vápník
252 mg
Postup přípravy
- 1Kuřecí maso omyjeme, osušíme, rozkrájíme a plátky a zlehka naklepeme. Maso osolíme a opepříme.
- 2Potom na každý plátek položíme celý pivní sýr, zabalíme závitek a otvory uzavřeme párátky nebo malými jehlami na špízy, můžeme použít nit.
- 3V pánvi rozpálíme olej, na olej položíme závitky a osmahneme. Smažíme asi čtvrt hodiny a během smažení obracíme. Po opečení vyndáme maso ven z pánve.
- 4V nádobce si vidličkou rozmícháme 1 lžíci hladké mouky s vodou, tím šťávu zahustíme a vytvoříme omáčku, kterou ještě krátce povaříme. Omáčku můžeme dle chuti přisolit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.