Kuřecí karbanátky s celerem
30 min.
Ingredience
- 500gramůKuře
- 200mililitrůOlej rostlinný
- 1lžičkaKurkuma
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKmín drcený
- 0,25kusCeler bulvový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
740 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
71 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
478 mg
Cukr
509 mg
Postup přípravy
- 1Kousky kuřecího masa marinujeme v oleji se lžičkou kurkumy (nebo kari koření) do druhého dne.
- 2Maso vyjmeme z marinády a umeleme. Očištěný celer také umeleme, přidáme k masu a vmícháme žloutek, sůl, pepř a kmín. Vypracujeme směs a tvarujeme karbanátky.
- 3Karbanátky opékáme na oleji, ve kterém se maso marinovalo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.