Kuřecí kari polévka s kukuřicí

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
390 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
7 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso uvaříme doměkka a nakrájíme na tenké nudličky.
  • 2
    Ve 150 ml vývaru rozmixujeme nakládanou kukuřici na hladkou kaši. Kaši protlačíme sítem, aby v polévce nebyly slupky.
  • 3
    Zbylý vývar přivedeme k varu, přidáme uvařené maso a vmícháme kukuřičnou kaši. Přidáme kukuřičky, opět přivedeme k varu a vaříme na mírném ohni 10 minut. Ochutíme kari kořením, nastrouhaným zázvorem, přidáme sójovou omáčku, promícháme a povaříme 10 minut.
  • 4
    Na závěr vmícháme nakrájenou pažitku, rozdělíme do nahřátých talířů a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.