Kuřecí kari salát s mangem

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
19 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso vložíme do hlubší pánve, zalijeme vodou, přidáme cibuli, celer, sůl a celý pepř, pomalu přivedeme k varu a vaříme na mírném ohni 2O minut. Vyjmeme a necháme na prkénku vychladnout.
  • 2
    Majonézu smícháme se zakysanou smetanou, kari pastou, podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Mango nakrájíme na plátky, promícháme s nasekanou mátou a koriandrem. Vychladlé maso nakrájíme na menší kostky a smícháme s omáčkou.
  • 4
    Na servírovací mísu rozložíme řeřichu, na ni navršíme maso v omáčce a navrch poklademe plátky manga.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.