Kuřecí kari salát s mangem
50 min.
Ingredience
- 600gramůKuřecí prsa
- 2kusyCibule
- 100gramůCeler bulvový
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý celý
- 120mililitrůMajonéza
- 120gramůZakysaná smetana
- 20gramůKari pasta
- 200gramůŘeřicha
- 400gramůMango
- 7gramůKoriandr čerstvý
- 7gramůMáta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
19 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí maso vložíme do hlubší pánve, zalijeme vodou, přidáme cibuli, celer, sůl a celý pepř, pomalu přivedeme k varu a vaříme na mírném ohni 2O minut. Vyjmeme a necháme na prkénku vychladnout.
- 2Majonézu smícháme se zakysanou smetanou, kari pastou, podle chuti osolíme a opepříme.
- 3Mango nakrájíme na plátky, promícháme s nasekanou mátou a koriandrem. Vychladlé maso nakrájíme na menší kostky a smícháme s omáčkou.
- 4Na servírovací mísu rozložíme řeřichu, na ni navršíme maso v omáčce a navrch poklademe plátky manga.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.