Kuřecí katsu II

35 min.
Vietnam

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
7 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
92 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa nakrájíme na menší kusy - každé prso na cca 3 stejně tlusté kusy. Osolíme je a obalíme v rozšlehaném vejci a panko strouhance. Pečeme 20 minut v troubě vyhřáté na 200 °C.
  • 2
    Mezitím si připravíme omáčku: utřeme česnek, smícháme ho se sójovou omáčkou, kečupem, medem, moukou. Tento dip podáváme k pečenému kuřecímu masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 8. 2. 2017
Kuřecí katsu II
Panko strouhanka udělal s kuřecího masa opravdu křupavou záležitost.