Kuřecí křidélka na pivě

25 min.
Španělsko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
735 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
51 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
221 mg
Cukr
4 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve si připravíme marinádu. Dvě lžičky piva smícháme s bobkovým listem, polovičním množstvím tymiánu, novým kořením, pepřem a solí. Do marinády vložíme omytá a osušená kuřecí křídla a necháme za občasného obracení odležet v chladničce alespoň 2 hodiny.
  • 2
    V misce smícháme olivový olej se zbylým pivem a tymiánem.
  • 3
    Marinovaná křídla klademe na grilovací rošt a pokapeme připravenou směsí piva a oleje. Dochutíme solí a pepřem a pečeme dohněda asi 5 minut z každé strany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.