Kuřecí maso na hříbkách

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
18 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
249 mg
Cukr
645 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, na plátky nakrájené hříbky podusíme na másle doměkka.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na hranolky, osolíme, opepříme a za stálého míchání zprudka opečeme na pánvi na oleji. Zaprášíme moukou a osmahneme.
  • 3
    Vše zalijeme smetanou, přidáme kečup, hříbky, sůl a chvíli podusíme.
  • 4
    Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.