Kuřecí maso na hříbkách
50 min.
Ingredience
- 3lžíceKečup
- 400gramůKuřecí prsa
- 2decilitrySmetana 12% (konzumní)
- 3lžíceOlej stolní
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 150gramůHříbky čerstvé
- 0,5lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
18 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
249 mg
Cukr
645 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné, na plátky nakrájené hříbky podusíme na másle doměkka.
- 2Omyté maso nakrájíme na hranolky, osolíme, opepříme a za stálého míchání zprudka opečeme na pánvi na oleji. Zaprášíme moukou a osmahneme.
- 3Vše zalijeme smetanou, přidáme kečup, hříbky, sůl a chvíli podusíme.
- 4Podáváme s dušenou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.