Kuřecí maso po myslivecku

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
18 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
906 mg
Cukr
845 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa (nebo stehna) omyjeme a nakrájíme přes vlákno na kousky.
  • 2
    Jemně nakrájenou cibuli osmahneme dorůžova na slanině, kterou jsme nakrájeli na kostičky a částečně roztavili. Přidáme maso, rozlámaný bobkový list a mletý pepř. Vše mírně osmahneme.
  • 3
    Směs zaprášíme prosátou moukou, přidáme máslo, očištěné, omyté a na plátky nakrájené žampiony a znovu krátce osmahneme.
  • 4
    Nakonec pokrm mírně osolíme, zastříkneme vodou a vínem, podusíme, dochutíme citronovou šťávou a džemem.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.