Kuřecí maso s celerem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1228 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
113 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso nakrájíme na kousky a marinujeme v misce s olejem a lžičkou kurkumy. Maso necháme marinovat nejlépe do druhého dne.
  • 2
    Kuřecí kousky vyjmeme z marinády a umeleme spolu s oloupaným celerem. Přidáme žloutek, sůl, pepř a kmín. Vypracujeme směs a tvarujeme z ní karbanátky.
  • 3
    Karbanátky smažíme na oleji, v němž jsme maso marinovali.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.