Kuřecí maso s celerem
30 min.
Ingredience
- 200gramůKuřecí prsa
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 1lžičkaKurkuma
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKmín mletý
- 0,25kusCeler bulvový
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1228 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
113 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí maso nakrájíme na kousky a marinujeme v misce s olejem a lžičkou kurkumy. Maso necháme marinovat nejlépe do druhého dne.
- 2Kuřecí kousky vyjmeme z marinády a umeleme spolu s oloupaným celerem. Přidáme žloutek, sůl, pepř a kmín. Vypracujeme směs a tvarujeme z ní karbanátky.
- 3Karbanátky smažíme na oleji, v němž jsme maso marinovali.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.