Kuřecí maso s kardamomem

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
31 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsíčka nakrájíme přes vlákna na větší kousky, mírně je osolíme a opečeme na tuku.
  • 2
    Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, česnek, pórek, očištěné žampiony, čili koření a kardamom. Zalijeme vývarem, přidáme nakrájená rajčata a pod poklicí zvolna dusíme, až maso změkne.
  • 3
    Potom přilijeme červené víno, máčený škrob a sójovou omáčku. Vše prohřejeme.
  • 4
    Nakonec přidáme máslo a ještě vše podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
jardt@seznam.cz
ne 14. 6. 2015
Jarouch
O.K kardamom miluju a už to jdu uvařit