Kuřecí maso s marsalou
35 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej olivový
- 160mililitrůVíno Marsala
- 1špetkaPepř černý mletý
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1hrstMouka pšeničná hladká T 650
- 4lžíceVývar drůbeží
- 600gramůKuřecí prsa
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
20 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
1 g
Vápník
3 g
Postup přípravy
- 1Obalíme v mouce osolená kuřecí prsa a přebytečnou mouku odstraníme. Rozehřejeme máslo s olejem v pánvi, a když máslo začne pěnit, vložíme maso a 3 minuty smažíme z každé strany.
- 2Přimícháme marsalu, přivedeme k varu a 15 minut vaříme na mírném ohni, dokud se kuřecí maso neuvaří.
- 3Kuře vyndáme z pánve a udržujeme teplé. Přilijeme vývar, přivedeme k varu a 2 minuty vaříme.
- 4Přimícháme máslo a opepříme.
- 5Kuřecí prsa zalijeme masovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.