Kuřecí maso s marsalou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
20 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
1 g
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Obalíme v mouce osolená kuřecí prsa a přebytečnou mouku odstraníme. Rozehřejeme máslo s olejem v pánvi, a když máslo začne pěnit, vložíme maso a 3 minuty smažíme z každé strany.
  • 2
    Přimícháme marsalu, přivedeme k varu a 15 minut vaříme na mírném ohni, dokud se kuřecí maso neuvaří.
  • 3
    Kuře vyndáme z pánve a udržujeme teplé. Přilijeme vývar, přivedeme k varu a 2 minuty vaříme.
  • 4
    Přimícháme máslo a opepříme.
  • 5
    Kuřecí prsa zalijeme masovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.