Kuřecí maso s parmazánem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
19 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
29 mg
Cukr
392 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso opláchneme a necháme okapat. Potom maso osušíme, osolíme a nakrájíme na malé medailonky.
  • 2
    Rozmícháme si těstíčko, do kterého patří voda, 2 vejce, hladká mouka, 4 lžíce solamylu, parmazán, tymián, sůl dle chuti.
  • 3
    Kuřecí medailonky v tomto těstíčku obalíme a na oleji osmažíme.
  • 4
    Usmažené medailonky zbavíme přebytečné mastnoty ubrouskem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.