Kuřecí maso s parmazánem
45 min.
Ingredience
- 4lžíceSolamyl - bramborový škrob
- 600gramůKuřecí prsa
- 5gramůSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200mililitrůVoda pitná
- 2kusyVejce slepičí
- 7lžicMouka pšeničná hladká
- 7lžicSýr Parmezán
- 1špetkaTymián sušený
- 4lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
19 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
29 mg
Cukr
392 mg
Postup přípravy
- 1Kuřecí maso opláchneme a necháme okapat. Potom maso osušíme, osolíme a nakrájíme na malé medailonky.
- 2Rozmícháme si těstíčko, do kterého patří voda, 2 vejce, hladká mouka, 4 lžíce solamylu, parmazán, tymián, sůl dle chuti.
- 3Kuřecí medailonky v tomto těstíčku obalíme a na oleji osmažíme.
- 4Usmažené medailonky zbavíme přebytečné mastnoty ubrouskem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.