Kuřecí maso v kapustě
50 min.
Ingredience
- 400gramůKuřecí maso vařené
- 1kusKapusta hlávková
- 100gramůStrouhanka
- 1lžičkaSůl
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
20 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou kapustu uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a po vychladnutí nakrájíme na kousky. Necháme dobře okapat.
- 2Ve velké pánvi rozehřejeme větší část másla, přidáme kapustu a osmahneme ji. Vsypeme strouhanku a promícháme s kapustou. Nakonec vmícháme na kostičky nakrájené vařené kuřecí maso a necháme jen prohřát.
- 3Do hotového pokrmu přidáme zbylé máslo nakrájené na plátky.
- 4Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.