Kuřecí maso v kapustě

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
20 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou kapustu uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a po vychladnutí nakrájíme na kousky. Necháme dobře okapat.
  • 2
    Ve velké pánvi rozehřejeme větší část másla, přidáme kapustu a osmahneme ji. Vsypeme strouhanku a promícháme s kapustou. Nakonec vmícháme na kostičky nakrájené vařené kuřecí maso a necháme jen prohřát.
  • 3
    Do hotového pokrmu přidáme zbylé máslo nakrájené na plátky.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.