Kuřecí paličky s červenou fazolí

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
174 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
10 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí paličky omyjeme a osušíme. Cibule očistíme a drobně pokrájíme.
  • 2
    V pánvi cibuli zpěníme na rozehřátém másle s olejem, pak na ni vložíme kuřecí maso, osolíme ho, posypeme provensálským kořením, bílým pepřem, podlejeme kuřecím bujónem a pod pokličkou maso pomalu podusíme doměkka. Občas paličky otočíme.
  • 3
    Když je maso měkké, přidáme k němu červené konzervované fazole a 3-4 lžíce kečupu. Směs promícháme, ještě krátce, asi 5 minut provaříme, podle chuti přidáme sůl i cukr.
  • 4
    Kuřecí paličky s fazolemi dáme na talíře a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.