Kuřecí pamlsek
60 min.
Ingredience
- 4lžíceOmáčka sójová
- 2stroužkyČesnek
- 6kusůKuřecí prsa
- 4lžíceVíno rýžové japonské - Mirin
- 2lžičkyZázvor celý
- 70gramůSolamyl - bramborový škrob
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
8 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
83 mg
Cukr
51 mg
Postup přípravy
- 1Vytvoříme si marinádu na maso smícháním sojové omáčky, mirinu, nastrouhaného zázvoru a prolisovaného česneku. Naložíme do ní na kostky nakrájené maso a uložíme v lednici po 30 minut. Poté ho obalíme v kombinaci škrobu a soli.
- 2Rozehřejeme ve woku olej, nalitý do 1/3, cca do 180°C. Maso smažíme z obou stran dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.