Kuřecí perkelt

60 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1360 kcal
Bílkoviny
86 g
Tuky
81 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře očistíme, omyjeme a rozdělíme na menší kousky.
  • 2
    Slaninu nakrájíme na kostičky, rozkvaříme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a zpěníme. Potom přimícháme mletou červenou papriku, vložíme připravené maso a prudce osmahneme ze všech stran. Potom osolíme, okořeníme mletým pepřem, podlijeme drůbežím vývarem, přiklopíme a dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme vývarem.
  • 3
    Když je maso měkké, přimícháme rajčatový protlak a worcestrovou omáčku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.