Kuřecí perkelt se smetanou

70 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1155 kcal
Bílkoviny
81 g
Tuky
87 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
796 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře očistíme a rozdělíme na porce. Osolíme a krátce opečeme na zpěněné cibuli. Přidáme papriku, zalijeme vývarem a dusíme asi 30 minut.
  • 2
    Potom přidáme rajčata, česnek, rajčatový protlak a dodusíme. Měkké maso vyjmeme a šťávu prolisujeme.
  • 3
    Pokrm podáváme na talíři přelitý šťávou, ozdobený plátkem rajčete a kopečkem osolené šlehačky. Vhodnou přílohou je rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.