Kuřecí plátky na pivě s Hermelínem
35 min.
Ingredience
- 600gramůKuřecí prsa
- 4plátkyŠunka dušená
- 4plátkySýr Hermelín (Camember, Encián)
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3lžíceOlej olivový
- 0,5litrPivo světlé 10% 3,9% obj.
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
9 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
20 mg
Vápník
3 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí prsa omyjeme studenou vodou, osušíme, naporcujeme, z obou stran naklepeme, opepříme, osolíme a obalíme je v mouce.
- 2V pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a maso na něm opečeme z obou stran doměkka.
- 3Zapékací mísu vymažeme olejem a rozložíme do ní maso, přilijeme i výpek z pánve. Na každý kuřecí řízek dáme plátek šunky a Hermelínu, přilijeme pivo a vše v horké troubě zapečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 25. 4. 2016
Kuřecí plátky na pivě s Hermelínem
Kuřecí je krásně šťavnaté. Naprosto mňamózní a jednoduché. Olizovala jsem se až za ušima 🙂.