Kuřecí plátky pod hermelínem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
32 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
445 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme a medailonky. Maso dle chuti opepříme a osolíme.
  • 2
    Potom na kostičky nakrájíme anglickou slaninu, oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a vše přidáme k masu.
  • 3
    Tuto směs zalijeme pivem, řádně zamícháme a necháme v chladu uležet.
  • 4
    Na rozehřátém oleji osmažíme směs doměkka a potom dáme stranou pánve.
  • 5
    Sýry rozkrojíme po obvodu na polovinu, měkkou část zevnitř vyškrabeme. Hermelíny bez měkkého vnitřku opatrně na šťávě osmahneme. Vyndáme z pánve ven.
  • 6
    Jako další na výpeku roztavíme vydlabanou hmotu z hermelínů a můžeme přidat trošku mléka.
  • 7
    Potom plníme hermelíny tak, že do nich vložíme masovou směs, kterou polijeme rozpuštěnou sýrovou omáčkou a přiklopíme druhou polovinou hermelínu. Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.