Kuřecí polévka s rýží Florentino

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
452 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
12 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
1 g
Cukr
360 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži propereme, spaříme horkou vodou a uvaříme ve 250 ml osolené vody.
  • 2
    Špenátové listy omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Vařené kuřecí maso nakrájíme na kostky.
  • 3
    V hrnci rozehřejeme máslo, vložíme špenát a necháme za občasného míchání podusit. Přidáme vývar a vařené kuřecí maso a vaříme na mírném ohni asi 10 minut. Pak přidáme vařenou rýži a necháme asi 5 minut prohřát. Zakapeme několika kapkami madeiry a okořeníme mletým pepřem, muškátovým oříškem a osolíme.
  • 4
    Polévku podáváme horkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.