Kuřecí polévka se žampiony

80 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
28 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou kuřecí polévkovou směs povaříme v osolené vodě spolu s celou cibulí a kořeníme doměkka. Očištěnou kořenovou zeleninu nahrubo nastrouháme a podusíme v hrnci na másle asi 30 minut doměkka. 10 minut před koncem dušení přidáme k zelenině očištěné, na plátky nakrájené žampiony. Směs zeleniny a žampionů zalijeme přecezeným kuřecím vývarem a uvedeme do varu. Vlijeme rozšlehaný žloutek a krátce povaříme za stálého míchání. Nakonec přidáme vykostěné, nakrájené kuřecí maso a nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.