Kuřecí provensálské řízky

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
18 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nasekáme, ostatní zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    V kastrolu na lžíci rozehřátého oleje krátce osmahneme cibuli.
  • 3
    Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a vložíme na pánev k cibuli a opékáme asi 4 min. Osolíme, opepříme, vyjmeme z pánve a udržujeme v teple.
  • 4
    K cibuli přidáme rajčata, papriky, cukety a feferonky. Okořeníme lístky tymiánu a dusíme za občasného míchání asi 5 min. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 5
    Čerstvý sýr smícháme se zeleninou a prohřejeme. Zeleninu se sýrem upravíme na talíři spolu se řízky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.