Kuřecí prsa na hruškách
15 min.
Ingredience
- 600gramůKuřecí prsa
- 150mililitrůVíno Marsala
- 40mililitrůOlej olivový
- 2kusyHrušky
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
18 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Hrušky oloupeme, odstraníme jadřince a nakrájíme na 8dílků.
- 2V pánvi rozpálíme olej s máslem a kuřecí maso z každé strany cca 2min orestujeme. Poté zalijeme Marsalou, ochutíme solí, pepřem a cca 10min podusíme. Po 5ti minutách přidáme hrušky a dodusíme společně.
- 3Hotové maso nakrájíme na plátky, ozdobíme hruškami, přelijeme šťávou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 7. 10. 2015
Kuřecí prsa na hruškách
Po kuřecích prsech na hruškách se u vás určitě zapráší, tak jako u nás. Jestliže máte rádi kuřecí maso a ovoce - obzvlášť hrušky, je tento recept tou nejlepší volbou. Dávám plné bodové hodnocení.