Kuřecí prsa na kysaném zelí s rajským protlakem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
11 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa osolíme, opepříme a mírně zaprášíme paprikou. Cibuli nakrájíme na kostičky, kysané zelí překrájíme.
  • 2
    Na 10 gramech oleje restujeme kuřecí prsa. Když jsou zlatavá, odložíme je na talíř. V hlubším rendlíku na zbylém oleji osmahneme cibuli, přidáme pokrájené zelí, zalijeme 100 ml vody a pod pokličkou dusíme. Zhruba po půl hodině přimícháme rajčatový protlak, na vrch rozložíme kuřecí maso a pod pokličkou necháme ještě asi deset minut dusit.
  • 3
    Jako přílohu volíme vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.