Kuřecí prsa plněná špenátem a hermelínem
35 min.

Ingredience
- 4kusyKuřecí prsa
- 8plátkůŠpenát listový čerstvý
- 200gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 2kusyVejce slepičí
- 90gramůSýr Eidam cihla 45%
- 90gramůStrouhanka
- 180mililitrůOlej rostlinný
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
960 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
72 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
584 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Špenátové listy opláchneme a osušíme. Kuřecí prsa přes fólii po obou stranách naklepeme. Na každý řízek položíme dva listy špenátu, výseč hermelínu, řízek zavineme a spojíme jehlou. Poté řízky osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance, do které jsme nastrouhali sýr.
- 2Řízky smažíme v hlubší pánvi na rozpáleném oleji. Po chvíli teplotu mírně snížíme, aby se řízky dobře propekly.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.