Kuřecí prsa s čabajkou
40 min.
Ingredience
- 500gramůKuřecí prsa
- 1kusCibule
- 200gramůKlobása - Čabajka
- 1lžičkaPaprika mletá pálivá
- 1špetkaSůl
- 5stroužkůČesnek
- 4lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
34 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
556 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Jako první si připravíme pastu na maso, kterou si vyrobíme z oleje, mleté pálivé papriky, soli a rozetřených 5 stroužků česneku.
- 2Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Česnekovou pastou potřeme kuřecí plátky a necháme uležet nejméně 1/4 hodiny.
- 3Na rozpáleném oleji smažíme naložené maso tak dlouho, dokud nezměkne. Ve vzniklé šťávě osmahneme tenká kolečka cibule a jemně nakrájenou čabajskou klobásu. Touto směsí smažená prsíčka posypeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.