Kuřecí prsa s fenyklem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
16 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
2 g
Cukr
18 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fenykly očistíme, vložíme do osolené vařící vody s kapkou citronové šťávy a povaříme asi 5 minut. Vyjmeme z vody, osušíme, rozpůlíme a odstraníme zbylý tvrdý stvol.
  • 2
    Omytá kuřecí prsa mírně naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi na rozehřátém oleji maso opečeme po obou stranách doměkka. Řízky přendáme na plech vyložený pečicím papírem, na každý položíme polovinu fenyklu a přikryjeme plátkem sýru.
  • 3
    Pokrm zapečeme v předehřáté troubě nebo pod grilem.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.