Kuřecí prsa s křupavou zeleninou a žampiony

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
17 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa vypereme, osušíme a nakrájíme na nudličky nebo malé kousky. Maso necháme uležet několik hodin v marinádě. Marinované maso osmažíme na rozpáleném oleji. Pokud je marináda pro nás dostatečně tučná, olej používat nemusíme.
  • 2
    Potom přidáme k masu nakrájenou papriku a pár minut restujeme. Do této směsi přidáme ještě nakrájený pórek, žampióny na plátky a čínské zelí, které jsme nakrájeli na nudličky. Vše smažíme, dokud zelenina není křupavá a maso měkké.
  • 3
    Marináda: 3 žloutky, 4 lžíce oleje, 4 lžíce maggi, 2 lžíce worcesteru, 1 lžička pálivé papriky (nebo chilli), půl lžičky soli a pepř.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.