Kuřecí prsa s ricottou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
579 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
29 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
784 mg
Cukr
684 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a do každého uděláme zářez, aby vznikla kapsa. V misce promícháme lžíci pesta s ricottou.
  • 2
    Do zářezů v mase vložíme díl sýrové směsi a sepneme jehlou. Plněná prsa opepříme, naskládáme na rostlinným olejem vymazaný grilovací plech, masové kapsy potřeme olivovým olejem a grilujeme zhruba 16 minut, během grilování maso obrátíme.
  • 3
    Plátky veky potřeme zbývajícím pestem a vložíme pod gril. Grilujeme dozlatova.
  • 4
    Rajčata s cibulí a česnekem nakrájíme na kostičky, přidáme drobně nakrájenou bazalku.
  • 5
    Maso podáváme s rajčatovou směsí a grilovanou vekou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.