Kuřecí prsa v alobalu

60 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
696 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
33 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
8 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Alobal nařežeme na 4 stejné díly a potřeme je máslem. Vyskládáme na ně kuřecí prsa, pomažeme taveným sýrem, osolíme a opeříme. (Se solí opatrně, sýr je sám o sobě dost slaný.) Na prsa položíme hoblinky másla, kostičky šunky, strouhaný sýr, alobal uzavřeme, vyskládáme na plech 4 porce vedle sebe a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme přibližně 40 minut, vyndáme, rozdělíme na talíře a podáváme s pečeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.