Kuřecí prsa v koňaku

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
439 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
26 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
23 g
Cukr
384 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa pokapeme citronovou šťávou a potřeme solí a pepřem. Přikryjeme a necháme cca hodinu marinovat.
  • 2
    Poté v pekáči rozehřejeme máslo a dáme do něho kuře posypané tymiánem. Pečeme na 200 stupňů asi 30 minut. Občas kuře podlijeme vínem, aby se nám nepřichytilo.
  • 3
    V misce smícháme zakysanou smetanu s koňakem. Potřeme ji kuře a pečeme dalších 10 až 15 minut, dokud nemáme kuře krásně měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.