Kuřecí prsíčka na medu a zázvoru

50 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
8 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
589 mg
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si marinádu z vermutu, citronové šťávy, medu, strouhaného zázvoru, koření, strouhanky a sójové omáčky.
  • 2
    Maso pokrájíme na plátky a necháme 15 minut marinovat.
  • 3
    Pečící papír nastříháme na čtverce 30x30 cm velké, pokapeme olejem.
  • 4
    Maso přendáme na papír, posypeme sekanou petrželí a hermeticky zabalíme.
  • 5
    Necháme péct 30 minut při 210 °C.
  • 6
    Pečené maso ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.