Kuřecí prsíčka na zelenině

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
14 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Na pánvi na 3 lžících rozehřátého oleje řízky opékáme po obou stranách asi 7 minut, vyjmeme je, necháme na teplém místě.
  • 2
    Omyté ředkvičky pokrájíme na kolečka, očištěné fazolky překrojíme napůl.
  • 3
    Oloupanou, najemno nasekanou cibuli zpěníme na 2 lžících oleje. Přidáme ředkvičky a fazolky, přilijeme vývar a zeleninu dusíme asi 5 minut.
  • 4
    Opečené řízky nakrájíme šikmo na plátky a podáváme s dušenou zeleninou. Vhodnou přílohou jsou špagety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.