Kuřecí prsíčka s paprikovými lusky

27 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
10 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
354 mg
Cukr
609 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso osolíme a opepříme, papriku omyjeme, vyjmeme semínka a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Ve větší pánvi rozpálíme olej a maso po obou stranách opečeme dozlatova, 4-5 minut z každé strany. Maso vyjmeme z pánve na mísu a uchováme teplé.
  • 3
    Pánev dobře vytřeme ubrouskem, vlijeme do ní vývar, přidáme bazalku a povaříme. Přidáme papriku a vaříme asi 3 minuty.
  • 4
    Škrob rozmícháme ve víně, vlijeme do pánve a za stálého míchání vaříme 2 minuty, až omáčka trochu zhoustne.
  • 5
    Omáčkou přelijeme prsíčka na míse a ihned podáváme s rýží.
  • 6

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.