Kuřecí ražniči s restovanou zeleninou
23 min.
Ingredience
- 600gramůKuřecí prsa
- 50gramůCibule červená
- 100gramůPaprika červená
- 100gramůCuketa
- 40mililitrůOmáčka Teriyaki
- 1gramPepř černý mletý
- 15gramůOlej sezamový
- 30gramůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
14 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso z kuřecích prsou nakrájíme na větší čverečky, opepříme, napíchneme na jehly, pokapeme olejem a ogrilujeme na grilovací pánvi ze všech stran do zlatova. Červenou cibuli pokrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky, papriky zbavíme jádřinců a rozkrájíme na širší proužky, cuketu krájíme na slabší plátky. Ve wok pánvi rozehřejeme sezamový olej, přisypeme zaleninu a za občasného nadhazování restujeme jen pár minut, aby zelenina zůstala křupavá.
- 2Zeleninu rozdělíme na talíře, navrch položíme kuřecí ražniči a pokapeme omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.