Kuřecí ražniči s restovanou zeleninou

23 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
14 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z kuřecích prsou nakrájíme na větší čverečky, opepříme, napíchneme na jehly, pokapeme olejem a ogrilujeme na grilovací pánvi ze všech stran do zlatova. Červenou cibuli pokrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky, papriky zbavíme jádřinců a rozkrájíme na širší proužky, cuketu krájíme na slabší plátky. Ve wok pánvi rozehřejeme sezamový olej, přisypeme zaleninu a za občasného nadhazování restujeme jen pár minut, aby zelenina zůstala křupavá.
  • 2
    Zeleninu rozdělíme na talíře, navrch položíme kuřecí ražniči a pokapeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.